Класиране на най-добрите бебешки проходилки 2020

Ако бебето ви вече е здраво седнало и също започва да се учи да пълзи, време е да помислите за проходилка. Това е отличен симулатор, който бързо ще помогне на бебето да ходи самостоятелно. В същото време е много важно да изберете правилната проходилка за детето, тъй като качеството на дизайна определя колко хармонично ще върви физическото развитие на детето. Класирането на най-добрите проходилки за деца, подбрано според отзивите на много родители, ще помогне да направите най-добрия избор.

Как да изберем проходилка за вашето бебе?

Споровете между педиатрите относно това дали детето има нужда от проходилка не отшумяват. Някои казват, че те дават невярно чувство за сигурност, като забавят началото на независимото движение. Други енергично защитават това устройство с много аргументи в негова полза. Всъщност всеки родител сам решава дали да ги закупи или не за своето бебе. Но ако решите да купите, трябва да знаете точно какви критерии за даден модел трябва да се вземат предвид.
Така че, ако искате да купите най-добрата проходилка за бебета, обърнете внимание на следните параметри:

 • стабилност (най-важният критерий, от който пряко зависи безопасността на детето)
 • фиксиране на самата седалка
 • колела (трябва да са нехлъзгащи се и допълнени със запушалки), за предпочитане силиконови, те не са толкова шумни и няма да надраскат пода
 • размер на седалката (възможно най-мек и широк за максимален комфорт)
 • образователен панел с играчки (без груби звуци)
 • възможност за регулиране на височината на седалката с най-малко 3 позиции (важно е устройството да е идеално пригодено за растежа на бебето, краката на детето в тях трябва да са леко огънати)

Това са задължителни критерии, които определят колко висококачествени проходилки купувате.

Най-добрите проходилки за бебе евтини

Не винаги висококачественият продукт предполага висока цена. Сега можете да намерите евтини проходилки, които все още отговарят на всички стандарти. Освен това, не забравяйте, че вашето бебе ще се нуждае от този дизайн за много кратко време, само в момента на прехода от пълзене към ходене. Следователно цената на стоките е важен критерий в този случай. По-долу са разходките с най-добрата цена / качество.

1. БЛОЧЕН ПЪРВЕН СРА18

Проходилки SHINE RING SRA18

Пластмасов модел с широка функционалност на най-ниската цена. Основата е достатъчно широка, така че да не можете да се страхувате за стабилността на конструкцията, 8 маневрени колела. Има три позиции за регулиране на височината, има и лента за игра. Отличен избор за тези, които не искат да купуват скъпи бебешки проходилки за няколко месеца.

Предимства:

 • белите дробове, докато са достатъчно стабилни
 • минимални разходи
 • добра лента за игра

Недостатъци:

 • леки затруднения при смяна на настройката (плътно
  движение на лоста)

2. Shantou Gepai XH861-2

Shantou Gepai Walker XH861-2

Лека и стабилна проходилка с всички необходими функции и може да бъде закупена на много атрактивна цена. Изработени от качествена пластмаса с метални части, има 8 маневрени колела с фиксация. Специална дръжка ще помогне на възрастните да търкалят бебето, докато не се научи да се движи независимо в ново за себе си устройство.Въпреки широката основа, тя лесно преминава през всички врати, което позволява на бебето активно да изследва света. Според майките това са най-добрите проходилки със стандартен набор от функции.

Предимства:

 • малка цена
 • наличие на всички необходими функции

Недостатъци:

 • ограничен избор на цветове

Най-добри бебешки проходилки с играчки

Ако искате да закупите не само удобни проходилки за деца, но и интересна играчка за вашето бебе, трябва да обърнете внимание на асортимента в тази категория. Моделите, представени тук, са допълнително оборудвани с ярки интересни играчки, които ще привлекат вниманието на малко човече, което научава света за дълго време. В края на краищата настроението на трохите до голяма степен зависи от това колко правилно е избрана играчката. Освен това, избирайки проходилка с разширена функционалност, значително ще увеличите експлоатационния й живот, което пряко влияе върху необходимостта от закупуване на устройство.

1. RiverToys 802-3

Walkers RiverToys 802-3

Висококачествена и удобна проходилка със седалка и колела, допълнена от интересен панел за игра. Детето ще се радва да се занимава с интересни неща и в същото време спокойно да се движи из стаята. Ярките цветове, играчките, които могат да се въртят и весел музикален съпровод, няма да оставят безразличен нито едно дете. Панелът за игра може да бъде премахнат и използван като отделна играчка, а освободената повърхност като маса. Подобно разнообразие от функции прави този модел един от най-добрите.

Предимства:

 • ярки цветове
 • подвижна седалка и панел за игра със светлинни и звукови ефекти
 • лесно се сгъва, което значително спестява място

Недостатъци:

 • не е намерен

2. Mishutka SL-AA2

Проходилки Mishutka SL-AA2

Най-издръжливата проходилка, издържаща на тегло до 16 кг (когато стандартът е до 12 кг). Регулируема височина, оборудвана с висококачествен музикален панел. Има удобна маса с ярки, красиви играчки и волан. Последната характеристика не диктува пола на детето. Момичетата ги управляват със същото удоволствие, както и момчетата. Тази функция допринася за способността за достатъчно маневриране, което е необходимо, когато детето ходи. Този модел е удобен за използване, той е достатъчно компактен и стабилен, за да не се страхува за бебето.

Предимства:

 • голям избор от цветове
 • наличието на обемни играчки, които могат да задържат малкия си собственик дълго време
 • приемлива цена

Недостатъци:

 • липсва дръжка за шофиране

Най-добри проходилки

Ако не искате да закупите проходилка с интересни допълнителни функции, трябва да обърнете внимание на моделите, които се трансформират в люлеещи се столове. Детето може самостоятелно да се люлее редовно, като в същото време с ентусиазъм разглежда играчките на панела за игра. Това значително ще удължи живота на проходилката, която по-късно може да се използва като удобно столче, в което бебето просто ще играе. Основното нещо е да не забравяте да вземете предвид максималното тегло, което устройството може да издържи.

1. Selby BS-227

Проходилки Selby BS-227

Компактна проходилка, която може лесно да се превърне в люлеещ се стол. В същото време бебето може да се облегне на специален килим в долната част на модела. Те са изработени от ярък, безопасен материал, който ще привлича вниманието на малък човек за дълго време. Регулиране на височината, безопасно за използване. Капакът на седалката може лесно да се сваля и мие. Като цяло този модел има отлично съотношение цена / качество според прегледите.

Предимства:

 • Красив дизайн
 • наличие на допълнителни функции
 • достъпна цена

Недостатъци:

 • не е намерен

2. RiverToys 306A

Walkers RiverToys 306А

Те са включени в горната част на най-добрите модели проходилки, с възможност за трансформиране в люлеещ се стол. Изработен от безопасни материали, с широка основа и стабилна структура. Седалката е със здрава двойна облегалка и е лесна за сваляне и почистване. Те се съхраняват удобно в компактна сгъвка. Комплектът включва 6 двойни силиконови джанти, които осигуряват висока маневреност без повреди и шум.

Предимства:

 • висококачествена изработка
 • повишена безопасност поради две облегалки
 • колела, изработени от силикон

Недостатъци:

 • не е намерен

Най-добри скокове проходилки за деца

Друго модно устройство, което може да задържи бебето ви известно време, е проходилка, която се трансформира в джъмпери. Такива модели са оборудвани със специални пружини, благодарение на които детето леко скача, което предизвиква буря от положителни емоции у бебето. За разлика от стандартните джъмпери, такива модели са по-безопасни за мускулно-скелетната система на детето. В допълнение към това джъмперите имат стандартни панели с играчки и музика, което допринася за забавно забавление на трохите.

1.Pilsan Musical Rocking

Walkers Pilsan Musical Rocking

Най-удобната проходилка за деца, която лесно може да се превърне в полезна тренировъчна машина. Издръжливата рогозка може да се използва като специален батут, от който бебето се отблъсква. Моделът е оборудван с игрален панел със звукови ефекти, натискайки бутоните на който, детето развива двигателни умения. Също така панелът за игри може лесно да бъде преустроен в удобна маса.

Предимства:

 • продава се в много онлайн магазини
 • широка функционалност
 • добра фиксация
 • висока структурна безопасност

Недостатъци:

 • цена

2. BabyHit EMOTION RACER

BabyHit EMOTION RACER проходилки

Отличен избор на проходилки за майки, които искат да получат максимална функционалност на достъпна цена. Този модел може лесно да се превърне в люлеещ се стол или джъмпер, има маса и интересен панел за игра с музикални ефекти. По този начин, закупувайки такъв модел на много разумна цена, ще получите две допълнителни тренировъчни машини. Приятно допълнение е въртящата се на 360 градуса седалка.

Предимства:

 • приемлива цена
 • фиксиране на колелото
 • режим на люлка
 • качествени силиконови джанти
 • въртяща се седалка

Недостатъци:

 • не е намерен

Коя проходилка е най-подходяща за дете

Огромен брой модели проходилки са представени на съвременния пазар, както от известни производители, така и от неизвестни компании. Малко известните фирми привличат много клиенти с доста ниски цени, които не винаги оправдават качеството. В същото време популярните производители често значително завишават цената на своя продукт, въпреки че мнозина отбелязват, че моделите от по-скъпия сегмент имат много ненужни функции и допълнения, за които просто трябва да преплатите.

В рейтинга, представен от нас, нашите експерти са подбрали най-добрите модели по отношение на съотношението на тяхната цена и нивото на качеството на продукта, както и отзиви на реални потребители. Препоръчваме ви да разгледате внимателно всички характеристики на представените модели, за да решите коя проходилка е най-подходяща за дете въз основа на вашите лични предпочитания и финансови възможности.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони